A Resideo vállalat a Honeywell lakossági árucikkeit forgalmazza

Az amerikai Honeywell termékek világszerte és hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek, úgy lakossági, mint ipari, egészségügyi és repüléstechnikai körökben. A Resideo cég átvette 2018-ban a Honeywell lakossági árucikkek forgalmazását, a vállalat kivált az anyacégből és önállóan működik.

Általuk lehet beszerezni a kazánhoz az alkatrészeket, az épületgépészeti szerelvényeket, a termosztátokat, a párásítókat, a ventilátorokat és olyan biztonsági eszközöket, mint amilyenek a kamerarendszerek, a füst- és szén-monoxidérzékelők, a vízszivárgás jelzők.

A Resideo több ezer produktumot értékesít, a folyamatosan megújuló kínálatában. A nagykanizsai, 440 magyar munkahelyet biztosító üzem is az ő tulajdonukban van, itt a kapacitás bővítése mellett, igen nagy hangsúlyt fektetnek a termelésirányításra, az automatizációra és az energiaköltségek leszorítására, ez utóbbi érdekében épült fel a napelem park.

Hazánkban a Resideo Honeywell háztartási berendezések beszerezhetőek a hatalmas raktárkészlettel rendelkező és felhasználóbarát evohomeshop.hu webáruházban.