CSALÁDIAS HANGULATÚ RENDEZVÉNYEK A SLOWBAN!

A Slow Foodiez immáron mint rendezvényhelyszín, otthont kínál a legkülönfélébb összejöveteleknek: barátságos légkörben láthatod vendégül szeretteidet, ismerőseidet vagy akár ügyfeleidet!

Azok számára szeretnénk kedvezni, akik hasonlóképp gondolkoznak, mint mi. Alapvető célunk volt annak idején, hogy megteremtsünk egy békés érzetet az étteremben, mert szerettük volna, hogy vendégeink számára az itt eltöltött idő, épp úgy kellemes legyen, mint nekünk a munkahelyünkön való szolgálat.

A világ minden tájáról érkeztek látogatóink és egyetértésben a hely otthonosságát emelték ki legfőbb erényünkként, a fantasztikus konyhánk mellett. Amennyiben épp ilyen jellegű helyet keresel előadás megtartásához, filmvetítésekhez, könyvbemutatóra, oktatásra vagy főzőtanfolyamokra, tekintsd meg helybérleti ajánlatunkat!

A földszinti rész ad helyet a nyitott konyhánknak, és a 8 fős "körasztal megbeszélésre” tökéletesen alkalmas hosszú asztalunknak. Ez az asztal szokott még a svédasztalos kínálatunk középpontja is lenni.

Egy nappali jellegét tükrözi a galéria rész, ahol max. 25 fő tud helyet foglalni. Asztalaink összetolhatók, a beülő részek valamint a fotel sarok pedig a végtelen kényelmet garantálják a díszpárnák ölében.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A SLOWRÓL

Az alagsor rejti a szépen kialakított férfi és női mosdót. Akadály-mentesített bejáratunk valamint mosdónk nincs.

ÁRLISTA (az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák)

Reggel 8h-tól este 23h-ig bocsátjuk rendelkezésedre a helyet

  • 1-3 órára 15.000 Ft/alkalom áron, valamint
  • 3+ órára 5.000 Ft/óra
  • +1000 Ft/óra extra konyhahasználati díjjal.


CATERING

Több mint 3 éves, trendeket követő vegán és nyers vegán bisztro jellegű konyhai tapasztalatunkkal Budapesten az élmezőnybe kerültünk. Szakmai tudásunk garanciát jelent az összejövetelek sikerére. Eddigi ajánlatainkat egyedileg, a megrendelő kérésének megfelelően alakítottuk ki, gyakran meghaladva a lehetetlent. Rugalmassággal és bizalommal szoktunk partnereink felé nyitni, szeretjük a közös munkát és a kihívásokat.

Nagyon fontosnak találjuk az emberi tényezőt, mindig a vendégélmény élvez prioritást és ezt képviseljük a megrendelők előtt is. Szakmánkban a folytonos fejlődés útját járjuk, de a fő emberi értékek mentén teremtünk harmóniát ugyanúgy a munkafolyamainkban, mint a tányéron is.

Kínálatunk:

  • Fantáziadús ebéd menü, a’la carte ételek
  • Villásreggelik
  • Street food receptek magas minőségben
  • Szendvicsek, saláták
  • Pogácsák, falatkák, fingerfood, mártogatósok
  • Nyers édességek, pohárdesszertek
  • Torták és más finom sütemények

Korábbi partnereink (a teljesség igénye nélkül):
Nanushka Budapest, Budapest Corvinus Egyetem, Terre des Hommes Alapítvány, Food Therapy Market, Weco-Travel Kft., Roche Magyarország Kft., frei öl® márka

Keress az alábbi e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket: info@slowfoodiez.hu.

Várjuk a jelentkezésedet!

Üdv,
Geyer Krisztina
a Slow Foodiez háziasszonyaCsatlakozz a Slow Foodiez VIP követőihez! Elsősorban kitüntetett figyelmünkkel szeretnénk megajándékozni, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Egyedi kedvezményekkel készülünk, valamint biztosítjuk, hogy mindenkinél előbb értesülj a friss ajánlatokról, eseményekről. Csak egy kattintásodba kerül, hogy részese légy!