TEREMBÉRLET A SLOW FOODIEZBAN

Béreld ki éttermünket és lásd vendégül barátaidat, ismerőseidet, ügyfeleidet egy közvetlen, családias légkörben!

Háromszintes éttermünk berendezésekor figyeltünk arra, hogy otthonos, kényelmes tereket alakítsunk ki. Az ingatlan persze minden olyan lényeges dologgal felszerelt, amire egy étteremnek szüksége lehet, de belépve helyenként inkább egy tágas lakásra emlékeztet. Célunk volt, hogy megteremtsük ezt az érzetet, ahogy a felszolgálás közvetlenségére is hangsúlyt fektetünk. Mi azt szeretnénk, hogy ezen a színhelyen, ami a munkahelyünk, nekünk pont ugyanolyan kellemes legyen tartózkodni, amilyen a vendégeinknek.

Amennyiben összejöveteledet, születésnapodat vagy bármilyen témájú csoportos foglalkozásodat szívesen tartanád egy kellemes közegben, nem fekete irodai székekkel és padlószőnyeggel keretezve, úgy tekintsd meg helybérleti ajánlatunkat.

A földszinti rész ad helyet a nyitott konyhánknak, és a 8 fős "körasztal megbeszélésre” tökéletesen alkalmas hosszú asztalunknak. Ez az asztal szokott még a svédasztalos kínálatunk középpontja is lenni.

A földszinti rész csak HÉTFŐNKÉNT bérelhető ki, amikor az étterem zárva tart. Ennél fogva kedvezményesebb árral is tudunk szolgálni. Ilyenkor ugyanúgy igénybe vehető a catering lehetőség is a találkozóra.

Tekintsd meg a HÉTFŐRE vonatkozó árlistánkat a következő hivatkozásra kattintva: hétfői árajánlat.Egy nappali jellegét tükrözi a galéria rész, ahol max. 25 fő tud helyet foglalni éttermi üzemelés során. Asztalaink összetolhatók, a beülő részek valamint a fotel sarok pedig a végtelen kényelmet garantálják a díszpárnák ölében.

Az étterem ezen része HÉTFŐN egész napra kibérelhető, tekintsd meg hétfői árlistánkat az alábbi linkre kattintva: hétfői lehetőségek.

A hét többi napján az éttermet rendes üzemelése miatt más áron lehet a rendezvényre kibérelni. Erre vonatkozó árlistánk: zártkörű rendezvényre vonatkozó árlista.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ AZ ÉTTEREMRŐL

Az alagsor rejti a szépen kialakított férfi és női mosdót. Akadály-mentesített mosdónk nincs.

Az étterem nyitva tartása tehát a következő:

  • HÉTFŐ ZÁRVA
  • KEDD-VASÁRNAP 10-20h

HÉTFŐI ÁRLISTA MINDKÉT SZINTEN

Reggel 8h-tól este 23h-ig bocsátjuk rendelkezésedre a helyet

  • 1-3 órára 15 000,- Ft/alkalom áron, valamint
  • 3+ órára 5 000,- Ft/óra díjjal.
(az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák)

KEDDTŐL VASÁRNAPIG ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYRE KIBÉRELHETŐ A GALÉRIA

  • 3+ órára 8 000,- Ft/óra díjjal, valamint
  • kizárólagossággal 100 000,- Ft napi díjjal. Ez az összeg catering megbízás esetén tárgyalás alapját képezheti.
(az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák)


CATERING

Csapatunk trendeket követő vegán és nyers vegán bisztro jellegű konyhájával áll rendelkezésedre, hogy még jobban alakuljon az összejöveteled.

Kínálatunk:

  • Fantáziadús ebéd menü, a’la carte ételek
  • Villásreggeli
  • Pogácsák, falatkák, mártogatósok
  • Nyers édességek, pohárdesszertekKeress az alábbi e-mail címen, hogy megbeszéljük a részleteket: info@slowfoodiez.hu.

Várjuk a jelentkezésedet!

Üdv,
Geyer Krisztina
a Slow Foodiez vezetőjeCsatlakozz a Slow Foodiez VIP követőihez! Elsősorban kitüntetett figyelmünkkel szeretnénk megajándékozni, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Egyedi kedvezményekkel készülünk, valamint biztosítjuk, hogy mindenkinél előbb értesülj a friss ajánlatokról, eseményekről. Csak egy kattintásodba kerül, hogy részese légy!