EVENTS

Édes szombat I. - Torta bemutató, közös kóstoló és vásár

A Mishto és a Slow Foodiez közösen torta bemutató és kóstoló délelőttöt szervez, melyre szeretettel hívunk meg minden érdeklődőt!

Az eseményen a Mishto desszertjei közül öt - négy prémium és egy extra - tortát mutatunk be, illetve kínálunk fel a résztvevőknek.
A kóstolás közben az édesség-költemények megálmodója és elkészítője, a Mishto alapítója, Fleck Gábor mindegyik tortának elmeséli a történetét és azt, hogy az anyagok, ízek, állagok hogyan lettek megkomponálva. A torták között lesz olyan, amelyik glutén hozzáadása nélkül készül, illetve olyan, amelyik nem tartalmaz semmilyen szójakészítményt, illetve hozzáadott cukrot. Természetesen az összes terítékre kerülő desszert - mint ahogy a Mishto minden terméke - kizárólag növényi alapanyagokból áll.

Hogy a bemutatón résztvevők képesek legyenek ennyi édes ízt végigkóstolni és megkülönböztetni, apró szendvicsekkel és frissítőkkel megrakott büféasztallal is készülünk vendégeink fogadására - így mindenki megismerkedhet a Mishto szendvics kínálatának egy részével is.

Az eseményen résztvevők a bemutatott tortákból a helyszínen bevezető áron rendelhetnek is, illetve a bemutató napja előtt 72 órával leadott rendeléseiket már a helyszínen átvehetik az esemény napján.

Szeretnénk, ha ez az alkalom nem csak hivatalos kóstoló és bemutató lenne, hanem egyben egy kötetlen beszélgetés a tisztán növényi alapú deszertekről, a vegán gasztronómiáról, cukrászatról, illetve ezek helyéről a hazai piacon.

Az esemény háziasszonya a Slow Foodiez vezetője: Geyer Krisztina.

Az eseményen való részvétel ára fejenként 5000 Ft, de ha elhozod a párodat, kedvesedet, barátodat, akkor kettőtöknek 8000 Ft.

A résztvevők száma 20 főben korlátozott, így minél előbb regisztráljatok, melyet a részvételi díj 50%-ának átutalásával tudjátok megtenni. Az utaláshoz szükséges részleteket a jelentkezést követően e-mailben küldjük.

Várunk szeretettel!
Kriszta (Slow Foodiez)
és
Gábor (Mishto)


Sign up for e-mails - we'd love to have you! Be the first to know about online exclusives, unique discounts, special events, and giving updates!