ESEMÉNYEK

Létezik a magyar konyha tejföl nélkül?

Mi nem helyettesítő, hanem ételt gazdagító, fenséges öntetként tekintünk a krémesítő receptjeinkre. Megmutatjuk, hogyan érdemes növényi alapokra helyezni a konyhádat!

Szeretettel meghívunk közös főzéssel és vacsorával egybekötött konyha forradalmasító beszélgetésünkre. A tanfolyam házigazdája és konyhafőnöke: vegán szakácsunk, Fleck Gábor.

Receptek:
Tavaszi tárkonyos zöldségragu leves
Rakott burgonya gabonakolbásszal
“Túrókrémes”-kajszibarackos palacsinta


Csatlakozz a Slow Foodiez VIP követőihez! Elsősorban kitüntetett figyelmünkkel szeretnénk megajándékozni, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Egyedi kedvezményekkel készülünk, valamint biztosítjuk, hogy mindenkinél előbb értesülj a friss ajánlatokról, eseményekről. Csak egy kattintásodba kerül, hogy részese légy!