ESEMÉNYEK

SZEMÉLYES TÖRTÉNET ÉS SPANYOL VEGÁN ALL YOU CAN EAT - CAMINO VEGANO

“Nem én választottam a Caminót. A Camino választott engem – fogalmazódott meg bennem újra és újra. 2018 áprilisában elindultam az El Caminon, és onnantól kezdve gyökeresen megváltozott az életem, mondhatni itthon kezdődött meg az igazi zarándoklat, mikor visszatértem. Egy év elteltével megintcsak bepakoltam az életem egy túrazsákba és végig- jártam az angol utat.”
Rövid előadással egybekötött motivációs estre invitálunk. Kovács Adrienn személyes történetét követően beszélgetni fogunk zarándoklatról, szabadságkeresről, élesváltásról, álmok megvalósításáról. És hogy senki ne maradjon éhes, hagyományos (svédasztalos) spanyol vacsorát kínálunk. Az ételeket Fleck Gábor, a Mishto alapítója fogja elkészíteni, a megszokott magas minőségben, a megszokott remek ízekkel, növényi alapokon.

Részvétel díj: 5000 Ft/fő, ha ketten jöttök, akkor együtt 8000 Ft.

KEDVEZMÉNYES JEGYEK:
Június 17. hétfő éjfélig 10% kedvezménnyel foglalhatjátok le a helyeteket. Az utalás részleteit a weboldalon történő regisztrációt követően küldjük az e-mail címetekre


Csatlakozz a Slow Foodiez VIP követőihez! Elsősorban kitüntetett figyelmünkkel szeretnénk megajándékozni, ha feliratkozol a hírlevelünkre. Egyedi kedvezményekkel készülünk, valamint biztosítjuk, hogy mindenkinél előbb értesülj a friss ajánlatokról, eseményekről. Csak egy kattintásodba kerül, hogy részese légy!