Melyik évszak ideális az öntöző telepítéshez?

A kerti locsoló beszerelése fantasztikus módja annak, hogy a gyepet bujává és gyönyörűvé tegyük, növelve az ingatlan vonzerejét. A kérdés az, hogy az év melyik időszaka ideális az öntöző telepítés megvalósításához? A jeges téli hónapokban nehéz öntözőrendszert telepíteni. A hó, a jég és a latyak kihívássá teszi ezt a munkát. Még rosszabb a helyzet, ha a talaj fagyos. A tavaszi szezon is számos kihívást jelent. A tavaszi időszakban hazánkban sokat eshet az eső, ami lelassítja az öntöző telepítést.

Az év legjobb időszaka az öntözőrendszer beszereléséhez az ősz, míg a nyár a második helyen áll. Ha ősszel telepítjük a rendszert, akkor az a havazás idejére már a helyén lesz és tavasszal készen áll a vízszállításra. A telepítés optimális időpontját kiválasztva figyelembe kell venni a kertépítést is. A talaj nehezen regenerálódik az ásásból, ha száraz és meleg. Az őszi hónapokban azonban a talaj nedves és hűvös, így ideális az öntöző telepítéshez. A föld gyorsan helyreáll és készen áll a tavaszra, ha ősszel telepítjük a rendszert.

Egyedi tervezésű automata öntözőrendszerek

Locsoló beszerzését fontolgatja? Ha igen, akkor fontos, hogy szakértőhöz forduljon. Mire számíthat, ha egy tapasztalt céget bíz meg a feladattal? Először is a vállalat megbeszéli Önnel az igényeit. Ezután megvizsgálja az ingatlant. Végül a csapat megtervezi az automata öntözőrendszer egészét, ami biztosítja, hogy a kert megkapja a szükséges vízmennyiséget. Nem szeretné pazarolni a vizet, amikor a locsolót működteti? Szakembereink tudják, hogyan kell pazarlás nélkül vizet juttatni a növényekhez. Ez azt jelenti, hogy nem lesz hatalmas a vízszámlája sem. A telepítésnél csak a legújabb felszereléseket szabad használni.

A csúcsminőségű berendezések kisebb valószínűséggel mennek tönkre. Ez abban mutatkozik meg, hogy az automata öntözőrendszer optimális teljesítményt fog nyújtani. A szakértők azt is tudják, miként tervezzenek és telepítsenek locsolókat úgy, hogy közben az adott költségvetésen belül maradjanak. A vállalkozásunk együtt tud dolgozni Önnel az ideális rendszer kialakításában. Ez akkor is igaz, ha szűkös a keret.