A Grincseknek is jár egy karácsonyi póló

Ha azt mondom, hogy sok-sok étel, ajándékok, bejgli és fenyőillat, azt hiszem, hogy mindenkinek a karácsony jut eszébe. Ez az ünnep a szeretet ünnepe, az alkalom, amikor még a legelfoglaltabb családok is összegyűlnek, amikor a lehető legtöbb időt töltöd szeretteiddel, és talán a legmeghittebb időszak az évben. Azonban tudom, hogy szinte minden családban, vagy társaságban van egy Grincs, aki ki nem állhatja ezt az egész hercehurcát és legszívesebben ki sem tenné a lábát otthonról, sőt, még ajándékot sem tudsz neki venni, aminek őszintén örülne.

A mi családunkban ez a morcos személy nem más, mint a nagybátyám, akit állandóan órákig kell győzködni, hogy legalább az ünnepi vacsorára jöjjön el. Persze minden évben készülünk neki ajándékkal, azonban sosem látni rajta, hogy tetszik-e neki egyáltalán, ezért egy ideje már senki sem töri magát azért, hogy valami ötletes, kreatív meglepetéssel készüljön neki. Én azonban idén elhatároztam, hogy megtöröm a jeget, és igenis egy olyan ajándékot fogok adni neki, ami még az ő arcára is mosolyt csal.

Órákig tanakodtam és keresgéltem az interneten, hogy vajon mivel készülhetnék neki, míg végül belefutottam egy lolmarkt.hu nevű oldalba, ahol egyedi tervezésű ünnepi, és karácsonyi pólókat lehet vásárolni minden témában, illetve különlegesebbnél különlegesebb ajándéktárgyakat. Elkezdtem kutatni valami olyan mintázat után, ami igazán a nagybátyámat jellemezné, és egyszer csak ott volt előttem a tökéletes karácsonyi póló. Nem piros, vagy zöld színekben pompázott, hanem mély fekete színben, a felirat rajta pedig nem volt más, mint az, hogy „Amikor belül halott vagy, de karácsony van” a mintán pedig egy karácsonyi pulcsit viselő csontváz virított. Jót nevettem a koncepción, de úgy döntöttem, ez lesz a legmegfelelőbb ajándék rokonomnak. Ha ezzel nem tudom megnevettetni, akkor tényleg semmi esély rá, hogy boldogan ünnepeljen velünk.

Egyedileg is tervezhettem volna egy pólót, hiszen arra is van lehetőség a cégnél, azonban erre csak üzleteikben van lehetőség, a pontos egyeztetés és a tökéletes végkimenetel miatt. Országszerte 13 üzletet üzemeltetnek, hozzám azonban egy sincs annyira közel, így a legkényelmesebb opció számomra a termék megrendelése volt házhozszállítással.

Kiválasztottam a méretet, és reménykedtem benne, hogy eltaláltam a póló nagyságát, azonban fordított esetben sincs nagy probléma, hiszen lehetőség van mérethiba esetén cserére, ha a pólón még nem látszódnak sem a használat, sem a mosás jelei. Kiemelném még azt is, hogy nagyon jó minőségű ruhadarabokat árulnak, hiszen mind prémium pamutból, vagy pamut-poliészter keverékből készült. Továbbá a nyomtatást szitanyomással, vagy DTF nyomtató segítségével hajtják végre, így biztos lehetsz benne, hogy a megálmodott, vagy kiválasztott minta nem fog lekopni a harmadik mosás után, hanem hosszú távon fogja díszíteni a ruhadarabot.

A megrendelést követően visszaigazoló email-t kaptam, a feldolgozás után pedig egy héten belül megérkezett hozzám a csomag. Alapvetően nagyon gyors a kiszállítás náluk, hiszen 1-3 nap alatt megérkezik hozzád a termék, azonban ilyenkor, a karácsonyi időszakban ez hosszabb időt ölelhet fel a rengeteg megrendelés miatt, ami teljesen természetes, hiszen a gyorsaság nem mehet a minőség rovására sem. Azonban ha mégis SOS lenne szükséged a megrendelt termékre, felveheted velük a kapcsolatot, hogy prioritásként kezeljék a megrendelést.

A hozzám megérkezett felső élőben is iszonyatosan tetszett. Díszes csomagolásba helyeztem és vártam az ajándékozás napját. Csodák csodájára mogorva nagybátyám, amikor szemét forgatva kivette az ajándékot a csomagból és megvizslatta a ruhadarabot hirtelen elnevette magát. Így hát sikeresnek könyveltem el magamban a hadműveletet, és hálás voltam a lolmarkt.hu-nak, amiért segítettek összehozni nagybátyámnak is egy mosolygós karácsonyt.