Adalék a motor hatékonyságához

Már viszonylag sok éve megvan a kis terepjárónk. A viszonylag sok egyébként konkrétan 8-at jelent, ami valahol a fiatal és az öreg között áll félúton.

Ha jobban belegondolok, igazából pontosan olyan, mint amikor egy kutyának kérdezzük meg az életkorát, és a nyolcas számot kapjuk válaszul: nem is kölyök, és nem is matuzsálem még, egyszerűen csak felnőtt.

Ez a felnőtt korú autóm azonban úgy döntött, hogy – még vénsége előtt – okoz nekem némi bosszúságot.

Feltehetően nem vette jó néven a több évig hallgatott káromkodásokat, a szitkozódások valószínűleg nem hatottak építőleg az önbecsülésére.

Sosem mondta nekem, hogy ezt nehezményezné, de hát végülis mégiscsak egy motorról beszélünk: nem az a dolga, hogy kiöntse nekünk a szívét, hanem az, hogy megfelelően működjünk.

Az is pozitívum persze, hogy a benne található olajat nem önti ki, ráadásul észrevétlenül.

Velem mondhatni pontosan ezt tette: időről időre elkezdett csöpögni belőle az olaj, bármennyiszer is töltöttem újra.

Utánanéztem az interneten, hogy mit lehetne tenni ez ügyben: kénytelen leszek új autót vásárolni, vagy pedig megúszom valamilyen csodaszer vásárlásával?

Néhány percnyi kutakodás után találtam rá az olajwebshop.hu nevezetű oldalra, ahol számos hasznos és értékes információval lettem gazdagabb mind az autókat, mind pedig a különféle motorolajokat illetően.

A barátom instrukcióit követve, leginkább a motorolaj adalékok között néztem szét.

Így bukkantam rá a xado motorolaj adalékokra, amelyek meglehetősen felkeltették a figyelmemet.

A xado motorolaj adalék ugyanis igencsak jó minőségűnek tekinthető, legyen szó akár motoröblítőről, akár revitalizáló gélről, nem igazán nyúlhatunk mellé.

A bőség zavara ellenére, igyekeztem egy olyan xado terméket kiválasztani, amelyről úgy véltem, hogy orvosolhatja a problémámat.

Ekkor bukkantam rá a Xado Atomex Multi Cleaner dízeles rendszer tisztítóra, amely mintegy azonnal megragadta a képzeletemet.

Mint azt megtudtam az olajwebshop.hu-ról, ez tulajdonképpen egy olyan fém revitalizálót tartalmazó, üzemanyag ellátó rendszer tisztítószer, amely nagyszerű alternatívája lehet a padon végzett injektortisztításnak.

Szintén az olajwebshop.hu-ról tudtam meg, hogy a gépjárművek mindennapos használata során olyan lerakódások keletkezhetnek, amelyek csökkentik a motor teljesítményét, továbbá növelik a károsanyag kibocsátást.

A Xado Atomex Multi Cleanerrel azonban, szerencsére visszaállítható / elérhető a dízelmotorok zavartalan működése.

Arról nem is beszélve, hogy igen rövid idő alatt képes eltávolítani minden olyan szennyeződést, amely a teljesítmény rovására mehetne.

Mindez persze, nem az egyetlen előnyös tulajdonsága ennek az olajwebshop.hu-n található terméknek.

Ez a xado motorolaj adalék ugyanis növeli az üzemanyag-pumpa teljesítményét, valamint tisztítja a komplett tüzelőanyag rendszert.

Az is jól látható az olajwebshop.hu-n, hogy 1 palack (ami 250 ml) nagyjából 40-60 liter motorolajhoz bizonyul elegendőnek.

Ez a fajta tisztítás pedig 5000 km-enként megismételhető, így akár többször is lehetőségünk nyílik visszaállítani a motor eredeti karakterisztikáját.

Nekem teljes mértékben bevált az olajwebshop.hu.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy az autójának mire lenne szüksége, vagy, aki hozzám hasonló módon nem tud olvasni gépjárműve gondolataiban.

Örülök neki, hogy az olajwebshop.hu-nak köszönhetően megúszhattam egy új autó megvételét.

Csupán a motorolaj adalékra kellett némi összeget áldozni, de az azért igazán nem forgatta ki a pénztárcámat.

Már csak azt nem tudom, hogy legközelebb, mit rendeljek majd onnan, ami az autómnak is tetszeni fog.