Egy étterem látogatás során ismertem meg a Méta Autószervizt

Szerencsére elég gyakran eljutok étterembe, köszönhetően annak, hogy a baráti társaságommal kötöttünk egy megegyezést. Minden alkalommal, amikor össze tudunk hozni egy találkozót elmegyünk egy étterembe közösen. Ez mindig más kell, hogy legyen és mindig egy adott tematikához, konyhához kell tartoznia. Ez egy nagyon jól bevált rendszer, így már nagyon sokféle éttermet ki tudtunk próbálni, és pluszban feldobja a találkozóinkat is. Ilyenkor ugyanis kibeszéljük az ügyes bajos dolgainkat, tanácsokat, ötleteket adunk egymásnak. Legutóbb az egyik barátnőmnek volt szüksége segítségre az autója kapcsán. Egy olyan helyre volt szüksége, ahol a futómű állítás Budapest városán belül intézhető. Nyilván az is fontos volt, hogy egy valóban megbízható műhelyt találjon, ahol profi munkát végeznek. Ekkor ajánlottam neki a Méta Autószervizt.

Kicsit kételkedett a barátnőm, de a Méta Autószerviz weboldala meggyőzte

Kicsit bizalmatlanul fogadta a javaslatomat, mondván, hogy már több szervizben is volt, és mindenhol csalódnia kellett. Megmutattam neki először is a weboldalt, hogy kicsit többet megtudjon a Méta Autószervizről. Rögtön azzal kezdtem, hogy a futómű állítás Budapesten a Métánál egy igénybe vehető szolgáltatás. A weboldalon megmutattam neki, hogy mennyire felhasználóbarát, könnyedén és gyorsan megtalálhat mindent, amire csak szüksége van. Amit én szintén nagyon szeretek a Méta Autószerviz weboldalában, hogy részletesen és egyértelműen ki vannak írva az árak. Igaz, hogy van néhány tétel, aminél egyedi árszabás van, de az alap szolgáltatások árai fel vannak tüntetve.

Ezenkívül van egy nagyszerű blog is, ahol hasznos és érdekes cikkek vannak rendszeresen feltéve. A szolgáltatásaik palettáját tekintve szinte mindennel foglalkoznak. Én már voltam náluk gumi cserén, autóklíma javításon, fék szervizelésen és kipufogó javításon. Mindig kifogástalan munkát végeztek. És a végére hagytam az egyik legjobb dolgot: lehet online időpontot foglalni. Számomra ez egy nagyon kényelmes és hasznos funkció.

Mire végig mutogattam a Méta Autószerviz oldalát a barátnőmnek, már láttam rajta, hogy sikerült meggyőznöm. Segítettem neki végül időpontot foglalni, és reméltem, hogy neki is annyira beválik majd ez a műhely, mint nálam.

A Méta Autószerviz még a barátnőmet is lenyűgözte

A lefoglalt időpontra pontosan megérkeztünk (megkért a barátnőm, hogy kísérjem el), és nem kellett csalódnom: ahogy nekem se kellett várnom, úgy a barátnőmet is az időpontjának megfelelően fogadták. A barátnőmet lenyűgözte, hogy mennyire udvariasan, vendégközpontúan történik az ügyintézés a Méta Autószerviznél. Mondta is, hogy nem gondolta volna, hogy a futómű állítás Budapest környékén ilyen színvonalon is lehetséges. Ez a műhely minden várakozását felülmúlta. Mondtam is neki, hogy nem véletlenül járok ide.

A munka végeztével nagyon elégedett volt az eredménnyel, mondta is, hogyha bármilyen probléma merülne fel az autójával kapcsolatban, most már biztos, hogy a Méta Autószervizhez fogja vinni. Örültem, hogy tudtam segíteni a barátnőmnek, és annak is, hogy a Méta Autószerviz megint bebizonyította, hogy érdemes a bizalomra. Ha Neked is bármi probléma merülne fel az autóddal, akkor mindenképp vidd a Méta Autószervizbe!