Egy óra a maradandó szépségért

A fogfehérítés veszprémi rendelőnkben egy olyan fogászati eljárás, amelyet sokan igénybe vesznek, hogy ragyogóbb, fehérebb mosolyt kapjanak. Veszprémi magánrendelőnkben is bárki számára rövid határidővel elérhető ez a szolgáltatás, de sokan még mindig nem tudják, hogy mi a folyamat pontosan, vagy hogyan lehet biztonságosan és hatékonyan fehéríteni a fogakat.

Veszprémi magánrendelőnkben a fogfehérítés egy nem invazív eljárás, amely általában peroxid alapú anyagokat használ annak érdekében, hogy eltávolítsa a fogak felszínéről a foltokat és elszíneződéseket. Veszprémi fogfehérítés előtt az orvosunk részletesen megvizsgálja a páciens fogait, hogy biztos lehessen abban, hogy nincsenek súlyos fogászati problémák, amelyek befolyásolhatják a fehérítési folyamatot.

A professzionális fogfehérítés Veszprémben, rövid idő alatt elvégezhető szakképzett orvosunk által. Fogorvosunk Veszprémi magánrendelőnkben a fogfehérítéshez speciális fehérítő géllel kezeli a fogakat, majd egy speciális fényforrással aktiválja a fehérítő anyagot. A fogfehérítés folyamata körülbelül egy órát vesz igénybe.

A fogfehérítés folyamata fájdalommentes és végeredménye hosszú távú. Viszont tartósságát befolyásolják az életmódbeli tényezők, mint például a dohányzás vagy a kávézás.