Te mennyire étkezel egészségesen?

Napjainkban egyre több figyelmet kap az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód. Azonban, ha csak az internetről szeretnénk tájékozódni ez ügyben, akkor könnyen eltévedhetünk a sok információban. Néha nem egyszerű eldönteni, hogy melyik információnak higgyünk ezért, ha biztosra szeretnénk menni, akkor kérjük ki egy szakember véleményét az adott témában.

Ha változtatni szeretnénk az életünkön, akkor azt fokozatosan érdemes csinálni. Az nem lesz célravezető, ha egyből mindenen változtatni szeretnénk. Egyrészt ez nagyon sok figyelmet igényel és sokkal nagyobb az esély arra, hogy valamit nem sikerül betartanunk. Ennek következtében a lelkesedésünk is korán alább hagyhat, ami azt eredményezheti, hogy abbahagyjuk az egészet és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Ahhoz, hogy egy szokást eredményesen elsajátítsunk és leváltsunk majd, hogy nem egy hónapba telik, ezért türelmesnek kell lennünk magunkhoz.

Amikor úgy döntöttem, hogy változtatni fogok az életemen, akkor azt is eldöntöttem, hogy elköltözök egy új helyre. Azt gondoltam, hogy az új környezetnek köszönhetően új ingerek is fognak érni, amik felpezsdítik majd az életemet. Ehhez viszont el kellett adnom a házamat. Korábban már készült egy energetikai tanúsítvány hozzá, viszont nem tudtam, hogy ez meddig érvényes. Ezért felmentem az Ecoteam oldalára, hogy megtudjam meddig érvényes az energetikai tanúsítvány.

Velük csináltattam anno ezt a tanúsítványt és emlékeztem, hogy az oldalukon nagyon sok információ megtalálható, ezért ez volt az első hely, ahol ezt megtalálhattam. Ha kíváncsi lennél rá, hogy meddig érvényes az energetikai tanúsítvány, akkor Te is megkaphatod erre a választ a weboldalukon. Sőt, nem csak ezt tudhatod meg, hanem minden fontos információt ezzel kapcsolatban. Ha nem vagy még jártas a témában akkor érdemes lehet mindenképp tájékozódni az oldalukon. Amennyiben mindent elolvasol akkor szinte mindent tudni fogsz, ami tudni érdemes az energetikai tanúsítványról.

Bizalmatlan szoktál lenni az olyan szolgáltatókkal, akikkel még nincs tapasztalatod? Akkor mások tapasztalatait és véleményét is elolvashatod a weboldalon. Ebből kiderül, hogy hogyan dolgoznak, mennyire ügyfélközpontúak és hogy valóban betartják-e, amit mondanak.

Hiszen az Ecoteam akár 12-24 órán belül már el is készíti a kért energetikai tanúsítványt. Magyarország egész területén dolgoznak, ezért az országon belül bárhol is élj, nyugodtan hívhatod őket. Az elkészítés gyorsasága függ természetesen attól, hogy milyen hamar tudnak kimenni az ingatlanhoz.

Hogyan néz ki a tanúsítvány elkészítésének a folyamata? Először telefonon megbeszéltek minden fontos információt és egyeztettek egy időpontot, amikor kimehetnek az ingatlanhoz. Ezt követően a helyszínen elvégzik a szükséges méréseket és az adatokat továbbítják az irodába, ahol a mért adatokból elkészítik az energetikai tanúsítványt. Ha ez elkészült, akkor már csak átadják a futárnak, aki másnap már ki is viszi neked. A folyamat nem bonyolult és gyorsan végig lehet rajta menni, ezért is tudja az Ecoteam akár 12-24 órán belül teljesíteni ezt.

A gyors munka viszont nem azt jelenti, hogy pontatlanok lennének. A nagy szakmai tapasztalatuknak köszönhetően pontos méréseket csinálnak és figyelnek a munkájuk minőségére is. Ez a véleményekből is kiderül, ezért én sosem bántam meg, hogy őket választottam a tanúsítvány elkészítéséhez.

Ha gyorsan lenne szükséged erre a tanúsítványra, vagy csak nem szeretnéd húzni az időt, akkor mindenképp keresd fel az Ecoteam csapatát, akik mindent megfognak tenni az elégedettséged érdekében. A honlapjukon mindent megtalálsz róluk és a szolgáltatásukról. Tájékozódj és keresd fel őket minél hamarabb!