Az iDrinks palettáját kitűnő tequila árak jellemzik

Egy üveg ilyen ital jó ürügy arra, hogy meglátogassa a barátait vagy egyszerűen csak jól érezze magát. Vásároljon világmárkájú termékeket kedvező tequila árak mellett, egyszerűen az idrinks.hu webáruház katalógusából, időt és pénzt megtakarítva!

Sokan tévesen azt hiszik, hogy a tequila kaktuszból készül, valójában azonban nem így van. Az italt Mexikóban találták fel a kék agávé erjesztett levéből, nevezetesen annak belső részéből. Az alkoholtartalma általában 40 és 55 térfogatszázalék között mozog. Az ital úttörői az indiánok voltak, akik észrevették, hogy az erjesztett agávé levének érdekes íze van. A tömeggyártása a XVII. században kezdődött.

Ekkor az állam forgalmi adót vetett ki az italra, ami jelentősen megemelte a tequila árakat. 1968-ban Mexikóvárosban megrendezett olimpiai játékok megerősítették az ital népszerűségét, ami a mai napig töretlen. Szeretne Ön is egy üveg tequilával kedveskedni magának megfizethető áron? Nálunk egyedi újdonságok, globális gyártók, remek tequila árak és gyors szállítás várja a vásárlókat!