Samsung Galaxy Buds Pro megnövelt akkumulátoridővel

Az új, következő generációs TWS fülhallgató végponttól végpontig támogatja a nagyfelbontású 24 bites hangot, valamint továbbfejlesztett aktív zajszűrést és elegánsabb kialakítást kínál a felhasználóknak.

A Samsung Galaxy Buds Pro belsejében új, koaxiális, kétsávos, mély- és magas hangszóró található, ami az eddigieknél gazdagabb hangzást ígér. A töltő tok belsejébe nyomtatott “Sound by AKG” logó azt mutatja, hogy a tekintélyes fülhallgató márka még mindig nagy figyelmet fordít a hang minőségére. A három új mikrofon a visszajelzések szerint aktiváláskor a zaj mintegy 40%-át kiküszöböli. Az új Voice Detect hangfelismerő üzemmód azt is érzékeli, ha Ön beszél és automatikusan átvált Ambient üzemmódra, valamint lehalkítja a hangerőt.

Így Önnek nem kell levennie a fülhallgatót, ha beszélgetni szeretne. A Samsung Galaxy Buds Pro akkumulátorának átlagos élettartama 5 óra, ami töltőtokban akár 18 óra is lehet, bekapcsolt zajszűrés mellett. Ha kikapcsolja ezt a funkciót, ez az időtartam 8 órára nő töltés nélkül.