Őszi dekoráció udvarra, hogy színes legyen a környezet

Október eleje az a bizonyos időszak, amikor már nem szomorkodunk a nyár miatt és elkezdjük élvezni a legszínesebb hónap élénk árnyalatait, bőségét. Minden új évszak kezdetén van valami, ami arra késztet bennünket, hogy megváltoztassuk az életünket, lapozzunk egyet és megszabaduljunk mindentől, ami zavar minket. A saját kezűleg készített őszi dekoráció udvarra jó kezdet lehet ehhez az új szakaszhoz és inspiráló légkört teremthet körülöttünk az eredményes mindennapokhoz.

Az őszi dekoráció udvarra a legkönnyebben a ragyogó színes levelek, a lédús gyümölcsök és a gazdag színpaletta segítségével valósítható meg. Ez a díszítés megadja az otthonunknak azt a melegséget, amire ebben a szezonban szüksége van. Nincs is hasznosabb az őszi dekoráció udvarra történő megteremtéséhez, mint a természetes anyagok. Ősszel pedig bőven van miből válogatni: színes levelek, bogyók, makk és tobozok, gallyak és tüskék, alma és sütőtök. Ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ősz egyedi varázsát az udvarra csempésszük. A díszítés elkészítését azzal kezdhetjük, hogy beszerzünk néhányat a legnépszerűbb őszi zöldségből, a sütőtökből.

Ebből párat elhelyezhetünk a ház ajtaja mellett, bájos bejárati díszítést hozva létre, de készíthetünk egy lámpást gyertyákkal a belsejében, vagy egy nagy hernyót is tökből. A régi, nem kívánt bútordarabokat is felhasználhatjuk az őszi dekoráció udvarra varázslásához. Például cserepes petúniákat ültethetünk a régi, törött székekbe. A földbe fejjel lefelé elásott műanyag palackok eredeti szegélyt alkotnak majd hozzá.